QR kod sjećanje

 

 

qrNakon dugog promišljanja javila se ideja o QR kod sjećanju. Pokrenuti vlastitim žaljenjem za gubitkom voljene osobe te potrebom da se sjećanja na tu osobu održi što čvršćim, pokrenuli smo poduzeće LOGRO j.d.o.o. kojem je cilj svim osobama koje su izgubile voljenu osobu olakšati gubitak, sjećanje održati živim.

QR kod (kratica od engl. Quick Response kod, odnosno brzi odgovor) tip je matričnog barkoda (ili dvodimenzionalnog koda) koji može sadržavati veliki broj kodiranih informacija i izuzetno lako je čitljiv. Kod se sastoji od crnih modula raspoređenih u kvadratni uzorak na bijeloj pozadini. Kodirane informacije mogu se sastojati od bilo kakvih podataka (npr. binarnih, alfanumeričkih, simbola, i dr.). Čitanje je jednostavno bilo kojim uređajem koji ima program za skeniranje bar koda i pristupom na internet.

LOGRO je poduzeće koje se bavi izradom QR kod sjećanja na nadgrobnim spomenicima. Taj QR kod jednostavnim klikom mobitelom ili tabletom, vodi Vas na profil voljene osobe koja će se sastojati od podataka koje ćete nam Vi dati kako bismo mi izradili taj profil. Podaci koji čine profil su galerija fotogafija iz života, video, omiljena melodija i slično.

Kada nam premine bliska osoba, često o njoj razgovaramo, ispunimo dom njenim fotografijama, sve u želji da sjećanje na voljenu osobu nikada ne izblijedi.

LOGRO Vam omogućuje kreirati stranicu voljene osobe kako bi kroz fotografije, video ili voljenu pjesmu, sjećanje na tu osobu ostalo što stvarnije te kako bi Vam to prilikom posjećivanja nadgrobnih spomenika pružilo utjehu.

Stari, neposjećeni nadgrobni spomenici zatiru sjećanje na preminulu osobu, te ta osoba nakon nekog vremena prestaje postojati, sjećanja na nju nestaje. QR kod omogućuje suprotno, vraća sjećanje, olakšava prazninu koja ostaje nakon gubitka voljene osobe, daje Vam osjećaj da je ta osoba s Vama.

Neka Vam sjećanje ne izblijedi.

Neka Vam zauvijek ostane živa slika…

 

Cijena usluge je 720 kn. Usluga traje godinu dana, i nakon toga se može produžiti za 100 kn po godini.

QR KOD SJEĆANJE SADRŽI:

–         Keramičku pločicu sa utisnutim QR kodom

–         Kratak životopis

–         Galeriju fotografija iz života (do 15 fotografija)

–         Video (trajanje do 5 min)

–         Dodatak (molitva ili nešto drugo po želji korisnika)

–         Ovdje možete preuzeti pdf dokument: Izjava o prihvaćanju usluge + podaci o preminuloj osobi  IZJAVA O PRIHVAĆANJU USLUGE.PODACI